Prodaja je končana!

Akcija se konča za:

Prodaja je končana!

d
u
m
s

Božična razprodaja drevesc!

d
u
m
s

Predsezonski popusti!

d
u
m
s

Pogosto zastavljena vprašanja

Drevesa so običajno dostavljena v roku 3-5 delovnih dni. 9. 2020. Konkrétní informaci naleznete na výpise nebo v detailu produktů. 

Preden pošljemo drevo, vam bomo poslali e-poštno sporočilo z informacijami, vključno s kodo za sledenje, s katero lahko sledite, kje se vaše drevo trenutno nahaja.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je download.jpeg.

Da, vse višine božičnih dreves vključujejo stojalo.

Da, v vsakem pakiranju je kakovostno kovinsko stojalo za drevo.

Op.: Nekateri modeli v razprodaji so lahko opremljeni s plastičnim stojalom, ta podatek je naveden v podrobnostih o izdelku.

Število delov je odvisno od velikosti drevesa:

  • Velikost 120 cm a 150 cm – sestavljeno iz 1 ali 2 delov
  • Velikost 180 cm – 250 cm – sestavljeno iz 2 ali 3 delov

ALI VAŠA POŠILJKA ZAMUJA?

Pošiljke ni več pri nas, prosimo, da se obrnete na dostavno podjetje GLS, ki vam bo posredovalo podrobnosti. Hvala.

DRUGA VPRAŠANJA:

Sestavljanje drevesa je zelo preprosto in prvo sestavljanje ne traja več 2 minuti. Naknadno urejanje vejic in oblikovanje po vašem okusu bo trajalo približno 5 – 10 minut.

  1. Vzemite drevo iz škatle.
  2. Sestavte stojan.
  3. Spodnji del drevesa potisnite v stojalo in ga pritrdite.
  4. Postopoma sestavite drevo. Priporočamo, da ga sestavljate od spodaj navzgor. Razgrnite in oblikujte vejice v želeno obliko.

O stanju naročila vas bomo obvestili po e-pošti. Običajno pošiljamo tri vrste e-sporočil:

  • Prejem naročila – e-sporočilo se samodejno pošlje v trenutku pošiljanja naročila.
  • Pripravljeno za pošiljanje – e-sporočilo pošlje naš uslužbenec v trenutku, ko je pošiljka pripravljena in čaka, da jo predamo dostavnemu podjetju.
  • Pošiljanje pošiljke – e-sporočilo pošlje naš uslužbenec v trenutku, ko je pošiljka z naročilom predana dostavnemu podjetju.

V primeru akutnih ali nenadnih sprememb vas bomo kontaktirali po telefonu na telefonsko številko, ki ste jo navedli v naročilu.

Nakup je možen samo prek naše e-trgovine www.bozicnodrevo.si. Osebni dvig ni mogoč. Drevo dostavimo samo prek dostavnega podjetja.

Zadnji dan, ko je mogoče naročiti drevo je 18. 12. 2020. december 2021. Priporočamo pa, da drevo naročite vnaprej, saj z bližajočim se božičem morda ne bodo več na voljo vse vrste in velikosti.

Naša umetna božična drevesa so narejena iz najkakovostnejših materialov in ustrezajo najstrožjim varnostnim standardom EU.

Da, lahko priskrbimo drevesa višja od 250 cm. Vsa taka naročila bomo obravnavali posamično. Če vas torej zanima višje drevo, nam pišite na e-naslov info@bozicnodrevo.si

Seveda je mogoče naročilo spremeniti. V tem primeru nas kontaktirajte na e-naslovu info@bozicnodrevo.si. Pomembno je, da morebitne spremembe naročila pošljete pred izročitvijo naročila dostavnemu podjetju.

Da, smo plačniki DDV. Podjetniki lahko uveljavljajo pravico do odbitka DDV.

Da, lahko nas kontaktirate.
Tomáš Turoň
info@bozicnodrevo.si
+420 724 708 057 (samo za veleprodajo)