Prodaja je končana!

Akcija se konča za:

Prodaja je končana!

d
u
m
s

Vse o nakupih

Za vsa naša božična drevesa je dostava po vsej v Republiki Sloveniji do vašega doma brezplačna, tj. plačate samo ceno drevesa, drugih pristojbin ne zaračunamo. Drevo vam bo dostavljeno na enostaven način, udobno in brez napora na dom, in to vse popolnoma BREZPLAČNO!

Če naročite do 17.12.2021, vam zagotavljamo, da bo drevo prispelo do božiča!

Pri izdelavi umetnih božičnih dreves uporabljamo le najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo popoln videz vrsto let.

V primeru nepravilnosti, bomo manjkajoče dele brezplačno dostavili ali poskrbeli za odvoz in zamenjavo poškodovanega drevesa. Brez skrbi – kakršnokoli težavo rešimo hitro, brez nepotrebnih skrbi in dodatnih stroškov!

Več kot 100 000+ zadovoljnih strank je dokaz, da so naša božična drevesa kakovostna. Na našem Facebooku ali Heureki si lahko ogledate, kako nas ocenjujejo naše stranke.

Našim strankam nudimo široko paleto drugih storitev, zaradi katerih je nakup zelo hiter in enostaven. Naše osebje bo z veseljem odgovorilo na vsa vaša vprašanja in vam pomagalo pri izvedbi naročila. Vedno smo vam na voljo na spletnem klepetu (spodaj desno na tej strani), ali elektronski pošti (vprasanja@bozicnodrevo.si), ali telefonu +420 777 470 538 (PON-PET 9-17).